top of page
Foggy Camping

Onze Diensten

IMG_20220503_171750_edited.png

Leerrijke activiteiten door de weerspiegeling van mens op dier en natuur

Voor een leerrijke teambuilding of workshop waarbij de mens, natuur en dier centraal staat, moet je bij My Escape zijn! Je krijgt er een flinke portie plezier bovenop.

Teambuilding van 4 uur tot 1 dag

Er bestaan veel manieren om de mooiste streken van ons land te ontdekken, maar packrafting is ongetwijfeld een van de origineelste. Op onze 1-daagse teambuilding  je packraften, hiken of bushcraften, maar bovenal versterk je jullie teamspirit door samen te werken en elkaars talenten te ontdekken. 

Voor het bushcraften heb je niets nodig buiten enkele vaardigheden om te overleven op een prachtige plaats in de natuur. De uitdaging brengt je helemaal tot bij de primitieve versie van jezelf waardoor je dieper connecteert met de natuur, maar vooral met je collega’s.

 

Samen gaan jullie eten zoeken, een goede schuilplaats vinden, sporen van dieren leren herkennen, vuur maken en bijvoorbeeld soep koken.

 

De belevenis is voor iedereen toegankelijk die enthousiast is om de natuur en zijn teamgenoten op een andere manier te ervaren en bovenal zin heeft om zich goed te amuseren.

MyEscape teambuilding 1 dag  1.jpg

Tijdens het eerste deel van je tocht vaar je in een stevige, stabiele en lichte packraft.

Het tweede deel zetten we te voet verder.

MyEscape teambuilding 1 dag 4.jpg
MyEscape teambuilding 1 dag 3.jpg
MyEscape teambuilding1 dag  2.png
MyEscap background .png

Teambuilding van 2 of 3 dagen

Op onze teambuilding met overnachting gaat je team 2 of 3 dagen van basic naar super deluxe. Overdag gaan jullie bushcraften of packcraften en hiken.

 

Hoe dan ook is jullie doel om te overleven in de natuur zonder enige hulpmiddelen. Hierdoor kom je dichter bij jezelf, maar wordt ook jullie teamspirit weerspiegeld op de natuur, wat een leerrijke belevenis is.

Na een hele dag één te zijn met de natuur, maken jullie ‘s avonds een draai van 360° naar pure luxe: genieten van een warm bad, een lekker diner en gezellig samenzijn .

 

De overschakeling brengt veel prikkels en emoties met zich mee, waardoor je team sterk naar elkaar toegroeit.

Wij hebben meerdere locaties In Belgie waar we dit kunnen organiseren … van de Kust tot de Ardennen.

Workshops met honden of paarden

Dog moshing.jpeg

Dankzij onze teambuilder en wereldkampioen sledehonden Stefan Goris kan je als bedrijf bij ons terecht voor een workshop van 1 of 2 dagen waarbij de sledehonden van je laten zien hoe een roedel optimaal functioneert.

 

De workshops zijn alles behalve saaie seminaries die je overspoelen met theorie over leiderschap. Integendeel: door je als mens of groep te weerspiegelen op het gedrag van honden leer je pas echt de kernwaarden van leiderschap !

teambuilding mens en dier_edited.jpg

In samenwerking met onze partner De Kasteelhoeve in Wange creëren we ook workshops over de weerspiegeling van mens op dier, maar dan met paarden.

 

Philip Van Kelst is ervaren coach/trainer, ondernemer en auteur, neemt je mee in het bevlogen verhaal van paardenkracht en leiderschap:

wat hebben we te transformeren als leidinggevende in deze bijzondere tijden en hoe kunnen paarden ons daarin helpen?

 

Je leert over duurzaam leiderschap, ontdekt jouw eigen leiderschapsstijl en je kan een korte ervaring opdoen in de interactie met de paarden.

Buitenlands avontuur

Verlang je ernaar om jullie grenzen ook letterlijk te verleggen? Dankzij onze partners halen we je team uit hun comfortzone en zetten we hen af op bijvoorbeeld een onbewoond eiland in Finland. Tijdens het bushcraften in Finland gaat je team samen eten zoeken, vuur maken en andere overlevingsactiviteiten uitvoeren. Naast Finland, nemen we je ook mee op avontuur in Alaska of Lapland. 

Bergen met sneeuw
IMG_1248.HEIC

Heeft jouw organisatie zin in een uitdagende teambuilding, een ontspannende uitstap, een spannend buitenlands avontuur of een leerrijke workshop met sledehonden of paarden?

Ons aanbod bij My Escape gaat zelfs verder dan dat.
Contacteer ons en we bedenken een tof avonturenplan op maat van jouw wensen. 

bottom of page